"Remeis naturals a l'abast de tohom"


 Olga Cuevas  (Foto:: Alícia Carmona)
 "Tratamientos naturales al alcance de todos" és el nou llibre que ha presentat la Dra. en bioquímica Olga Cuevas conjuntament amb la dietista i naturòpata Lucia Redondo.

En aquesta ocasió Olga Cuevas ens  ofereix tot un compendi de tractaments i remeis, explicats d'una manera senzilla i entenedora i sempre des d'un critèri narurista i oriental amb el rigor científic a què ens té acostumats.

L'obra està molt ben estructurada i il.lustrada en forma de guia pràctica, per prevenir o curar des dels  transtorns més comuns a processos més complexos, des de què fer quan tenim  febre i/o infeccions a com solucionar problemes digestius, respiratòris, de pell o de dolor, fins a com podem dormir millor o fer un dejuni per depurar l'organisme, entre d'altres temes que de ben segur seran del vostre interès.


El llibre és tota una invitació a pendre part activa sobre la nostra salut seguint els camins de la naturalesa, el sentit comú i la ciència. Una obra de capçalera que recomano a tothom que vulgui entendre la salud en relació amb la naturalesa i els seus processos curatius.

Per aquells qui no conegueu Olga Cuevas aquí us deixo un enllaç amb una interessant entrevista que es va emetre al programa Singulars del canal 33.

Altres llibres de l'autora: "El equilibrio a través de la alimentación" 

Enllaç de la nova entrevista d'Olga Cuevas al Programa Singulars... No us la Perdeu!!!


"Tratamientos naturales al alcance de todos"... Tot un regal per la nostra salut!!!



Comentaris